Professional Muscle Care Sportsbalm nu verkrijgbaar !

Sportsbalm is perfect voor het optimaal verzorgen van je spieren en pezen. De producten van Sportsbalm helpen bij het voorkomen van blessures, om beter te presteren en sneller te herstellen. De productsamenstelling bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen en zijn veilig voor mens en milieu. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met topsporters, verzorgers en bewegingswetenschappers. Sportsbalm is vanaf 1 juli, via onze website te bestellen. 

Goed presteren én herstellen

Ben je beginnend multisporter of fulltime prof waarbij elke seconde telt? Voor beide groepen is het van belang om bij sportactiviteit met goede warme spieren te starten en na afloop de spieren en pezen het herstel te geven die ze nodig hebben. Sportsbalm wil de beste verzorgingsproducten bieden voor alle sporters, ongeacht niveau. Sportsbalm werkt met vier productgroepen:


  • Red Performance Warming Series voor spierverzorging in natte en koude omstandigheden
  • Yellow Performance Series voor spierverzorging in milde en warme omstandigheden
  • Green Recovery Series voor een sneller spierherstel
  • Blue Protection Series voor huidbescherming en -verzorging

Professional Muscle Care Sportsbalm

Wij zijn uiteraard zeer verheugd met de toevoeging van Sportsbalm aan het merkenpallet van Vliegend Hert. “De producten van Sportsbalm zijn een prachtige aanvulling op ons assortiment. Sportsbalm is een merk met jarenlange ervaring in de verzorgingsmiddelen en met deze nieuwe samenwerking willen we het gebruik van verzorgingsproducten voor alle type sporters toegankelijk maken.’’

Volg ons via:

Facebook