Urban Iki breidt montage mogelijkheden uit!

In 2017 bestormde Urban Iki de kinderfietszitjesmarkt met haar verfrissende assortiment. Dit jaar breidt Urban Iki ook het assortiment omtrent montage verder uit. Zo kun je nu met de Compact Adapter een voorzitje monteren op een stuurpen met beperkt montageruimte. Ook is er een oplossing voor fietsen zonder een (geschikte) bagagedrager dankzij de stijlvolle frame montage. 

Veelzijdige Compact Adapter voor ahead

Dankzij de nieuwe Compact Adapter is er nu een montagemogelijkheid op Ahead stuurconstructies met en/of stuurpennen met een beperkte montageruimte tot 1,9 cm. Door verschillende inserts past de Compact Adapter op stuurpennen met een diameter van 21 t/m 28 mm. De Compact Adapter is zo ontwikkeld dat de montage van een Urban Iki voorzitje altijd in combinatie kan met een windscherm. Wordt een windscherm niet gemonteerd, dan denk je dit simpel af dankzij een afdekkapje. Uiteraard is ook deze montagemogelijkheid getest aan de Europese norm EN14344 en goedgekeurd door de gerenommeerde en onafhankelijke TÜV instituut. De Compact Adapter is als accessoire te bestellen via onze website.

Stijlvolle frame montage

Voor fietsen zonder geschikte drager is er nu mogelijk om een achterzitje te monteren met behulp van een stevige montagebeugel. Deze is bevestigd op het fietsframe. Eenvoudige montage en TÜV gekeurd. De montagebeugel is afgewerkt in de bekende Urban Iki stijl en met oog voor design. De montage onderdelen zijn netjes weggewerkt en worden standaard geleverd met afdekkapjes in vier kleuren die passen bij de fietsstoeltjes. Met één montage beugel altijd een bij elke kleur stoel een goede oplossing.

Volg ons via:

Facebook